Rendelési információk

Minden képeslapot karácsonyi idézettel készítünk, melyeket az idézetek menüpont alatt találhatnak meg. Természetesen lehetőség van az egyedi, önök által kiválasztott és elküldött idézet elhelyezésére is.


Választható papír típusok

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a képeslapok papír típusát. Választhatnak fehér és bézs matt papírt, valamint fehér és bézs gyöngyház papírt. A képeslapokhoz rendelhető ugyanolyan kreatív papírból boríték is, egységesen 70Ft/db áron.

Fontos!

A felsorolt papírok nem fényes fotó papírok! Fényképes képeslap esetén javasoljuk a fehér vagy bézs matt papírt a papír felbontása miatt.


Képeslapok árai és rendelési információk

A képeslap típusok alatt feltüntetek árak 20db egyforma képeslap rendelése esetén érvényesek. Ebben az esetben a 20db képeslap azonos háttérrel és egy küldött fotóval értendő! Amennyiben több példányban vagy különböző hátterekkel és fotókkal szeretne képeslapot rendelni, kérjük, hogy keressenek minket árajánlat kéréssel a kepeslapvilag@gmail.com e-mail címen.


Minimális rendelési darabszám: 20db


Szerkesztesési díj

2800Ft, mely egyszeri díj.

A megrendelt képeslapokról minden esetben internetes tervet küldünk jóváhagyás végett.


Átvétel

A kész képeslapokat belvárosi irodánkban előre egyeztetett időpontban átvehetik, de természetesen postázásra is van lehetőség.

A postázás költsége előreutalás esetén, ajánlott, elsőbbségi küldeményként 800Ft, 1 napos, gyors postai, utánvételes csomag esetén pedig 2200Ft.


Vállalási határidő

A karácsonyi időszakot kivéve 2-3 munkanap alatt elkészítjük a megrendelt képeslapokat. Novembertől azonban számolni kell hosszabb vállalási időkkel a megnövekedett igények miatt! Épp ezért nagyon fontos, hogy időben rendeljék meg a karácsonyi üdvözletnek szánt képeslapokat!


Hol és hogyan rendelheti meg a karácsonyi képeslapot?

Lehetőség van irodánkban, személyesen is rendelni karácsonyi képeslapot. Ebben az esetben kérjük, egyeztessenek időpontot telefonon vagy e-mailben.

Amennyiben e-mailben szeretne rendelni, akkor ebben az esetben kérjük a következő adatokat megadni a megrendelésben:

Képeslap típusa, idézet, üdvözlet szövege, papír típusa és színe, darabszám, betűtípus, név és telefonszám, Postai átvétel esetén a postázási címet irányítószámmal együtt.

A fotót se felejtsék el csatolni, az e-mail mellékleteként! :)

Online rendelés esetén is van lehetőség személyes átvételre, ezt kérjük, külön jelezzék számunkra a megrendelésben.