Családi képeslapok

A legtöbb család és ember számára az év szinte legkiemelkedőbb családi ünnepe a karácsony. Hetekkel az ünnep előtt válogatjuk az ajándékokat és készülünk arra, hogy közelebbi vagy távolabbi családtagjainknak képeslapot küldjünk kifejezve ünnepi és újévi jókívánságainkat. Ilyenkor legtöbb családanya, feleség kutat keres az interneten, hogy egyedit, különlegeset találjon, szakítva a hagyományos egy oldalas, postán beszerezhető képeslapokkal.

Igazi különlegesség gyeremekünk, családtagjaink, vagy közös családi fotóval díszíteni a képeslapot, hisz az üdvözlet ezáltal kel életre, lesz személyes. Kínálatunkban fényképes képeslapok szerepelnek, de természetesen ha valaki fotó nélkül szeretné elkészíttetni, akkor erre is van lehetőség. Az alábbiakban megtekinthetik képeslap kínálatunkat, a részletekre kattintva pedig minden hasznos információt elolvashatnak az adott típusra vonatkozóan.

Francia hajtogatott családi képeslapok

Francia hajtogatott családi képeslapok

Francia hajtogatott képeslapjaink álló vagy fekvő formátumban készülnek és az egyszerűen elegáns stílust képviselik. Méretéből adódóan bőségesen van hely minden szöveges résznek, azaz lehet hosszabb idézetet, szöveget elhelyezni a lapon. További előnye, hogy a fotót nagyobb méretben el lehet helyezni akár a belső oldalon is.

Részletek

Hajtogatott képeslapok

Hajtogatott képeslapok

A hajtogatott álló vagy fekvő formátumú képeslapjaink 3 oldala szerkeszthető, ezért bőven van hely ezen a típuson is a szöveges részek elhelyezésére. Sokan szeretik ezt a formátumot, mivel a két belső oldal alkalmas arra, hogy a háttér mellett a családi fotó is szerepeljen és még a jókívánságok is elférnek.

Részletek

Hajtogatott képeslapok négyzetes formátumban

Hajtogatott képeslapok négyzetes formátumban

A szokásostól eltérő, egyedi formátum a négyzetes kinyitható képeslap, melynek mérete 13,6×13,6cm. Természetesen, mint minden képeslapunkhoz úgy ehhez a típushoz is kínálunk szabvány méretű borítékot 14×14-es méretben, matt és gyöngyház papírból.

Részletek

Pauszrátétes képeslapok

Pauszrátétes képeslapok

Pausz rátétes képeslapjaink más stílust képviselnek, mint a hagyományos hajtogatott formátumok, hisz a pausz és a színes szatén szalag egy igazi fiatalos stílust képviselnek. A pausz papírt nagyon sokszor használjuk mert egy igazán különleges alapanyaga a kreatív meghívóknak, képeslapoknak.

Részletek