Céges képeslapok

Miért ne választana egyedit? Miért kellene mindig a hagyományos utat választania? Talán unalmas már a zöld papíron arany fenyő? Akkor ne habozzon tovább, hisz mi megtervezzük az Ön egyedi képeslapját természetesen cégük logójával. Választhat hátteret oldaunkról is, de lehetőség van egyedi, hozott háttérrel is szerkeszteni a képeslapokat, ezáltal még egyedibbé varázsolva.

Francia hajtogatott képeslap

Francia hajtogatott képeslap cégeknek

Egyszerűen elegáns - ezt a stílust képviselik francia hajtogatott képeslapjaink, legyen az álló vagy fekvő formátum. Azoknak a cégeknek ajánljuk akik szeretnének egy kicsit több mindent elhelyezni a képeslapon. Hosszabb idézetet, szöveget, logót, aláírásokat, akár elérhetőséget is.

Részletek

Hajtogatott képeslapok

Hajtogatott képeslapok

A félbehajtott, kinyitható képeslap formátumon legyen az fekvő vagy álló formátum szintén van lehetőség hosszabb idézet és szöveg megjelenítésére, mivel 3 oldal áll rendelkezésünkre a szerkesztéshez.

Ez az egyik legnépszerűbb formátum, mert a hagyományos stílus mellett alkalmas arra, hogy igazán kreatívvá tegyük fotóval, vagy akár a cég logójával.

Részletek

Hajtogatott képeslapok négyzetes formátumban

Hajtogatott képeslapok négyzetes formátumban

Hagyományos kinyitható, mégis egy kicsit más...különlegesebb formátum. Így írhatnánk le négyzetes képeslapunkat melynek mérete 13,6×13,6cm. Természetesen, mint minden képeslaunkhoz ehhez a típushoz is kínálunk szabvány méretű borítékot matt és gyöngyház papírból, 14×14-es méretben.

Részletek

Pauszrátétes képeslapok

Pauszrátétes képeslapok

A pausz papírt nagyon nagy örömmel használjuk minden kreatív munkánkban, mert egy igazán különleges alapanyag. Áttetsző, kicsit régies hatásával igazi egyedi hangulatot ad minden képeslapnak, legyen az akár céges vagy családi képeslap. Mindezek mellett elmondható, hogy teljesen más stílust képvisel, mint a hagyományos formátumok, hisz a pausszal és a színes szatén szalaggal egy igazi fiatalos lendületet ad a képeslapnak.

Részletek